Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om de vilkår, der gælder, når du handler hos Mooze ApS.

– LEVERING & FRAGT
– BESTILLING
– BETALING
– RETURRET
– REKLAMATIONSRET
– OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
– PERSONDATAPOLITIK
– DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
– GENERELT
– COOKIEPOLITIK
– PRIVATLIVSPOLITIK

Levering og fragt

Ved levering indenfor leverings-området (tjek det her)tillægges leverings gebyr på 39,-.
Gratis fragt opnås v. køb af minimum 299,-.

Fragten tillægges ved check-out.

Der leveres i vores åbningstider, som kan ses nederst på forsiden, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse.

Leveringstiden er på 15-45 minutter hvis du vælger “hurtigst muligt” ved check-out. Vil du have leveret til et bestemt tidspunkt skal du vælge leverings-dato og tidspunkt på dagen.

Varer, som ikke er på lager, er angivet med ”ikke på lager”.

Alle forsendelser bliver forsvarligt behandlet.

Varer der bedst serveres køligt, bliver også serveret køligt af Mooze ApS med kølesystem på vores lager og i vores biler.

Vælger du et bestemt tidspunkt til at få leveret dine varer på, forbeholder vi os retten til at der kan gå op til 45 minutter fra valgte tidspunkt til varerne er leveret. Vi forsøger altid at komme så tæt som muligt på dit valgte tidspunkt.

 

Bestilling

Bestilling af vores varer forudsætter at du er over den tilladte alder til køb af alkoholiske drikke.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og excl. pant, som tillægges ved check-out. Alle priser er dagspriser.

Når du handler hos Mooze ApS, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse/kvittering.

Betaling

Hos Mooze ApS kan der betales med:

– Mobilepay
– Visa Dankort
– Visa Electron
– MasterCard
– MasterCard Direct
– Maestro
– Kontant (ved selve overleveringen af ordren)

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Mooze ApS og vi trækker naturligvis kun det beløb, du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko, når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Mooze ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

– Du ikke har modtaget varen.
– Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
– Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den.
– Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

 

Returret

Hvis de leverede varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage.
Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.
Vi tager dog ikke imod returnering af isterninger.

Vedlæg venligst faktura samt en beskrivelse af hvorfor varen returneres.
Herudover også dit bank registrerings – og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi udbetaler/fremsender ikke checks eller kontanter.
Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Mooze ApS. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

Mooze ApS
Stolpedalsparken 119
9000 Aalborg

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Reklamationsret

Når du handler hos Mooze ApS, har du 24 måneders reklamationsret fra når du har modtaget varen.
Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspunktet, kan du få ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den specifikke situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Mooze ApS
Stolpedalsparken 119
9000 Aalborg

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen/manglen på fakturaen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk at returnere varen i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb, du ikke er tilfreds med. Skriv til os på kontakt@moozelevering.dk

Som forbruger har du også mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse kontakt@moozelevering.dk

 

Persondatapolitik

Når du handler via Mooze ApS’ hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan behandle og levere din bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.
Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Mooze ApS, bliver modtaget u-krypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk. Mooze ApS er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet.
Mooze ApS opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrerer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres således at vi kan optimere vores webservice, hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. Se vores ”cookiepolitik”, længere nede på siden.

Om logstatistik:
Logstatistik bruges på www.moozelevering.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden man forlader m.m.

www.moozelevering.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktioner, således at vi kan tilbyde vores kunder den bedste oplevelse, når de besøger vores side.

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– navn
– adresse
– telefonnummer
– e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Mooze ApS og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

INGEN ANDRE end indehaveren af Mooze ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som registreret hos Mooze ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mooze ApS via e-mail: kontakt@moozelevering.dk

Generelt

Mooze ApS overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design samt årgang vist på billede.
Vi anbefaler derfor at læse beskrivelsen af produktet inden køb.


Cookiepolitik
For at sikre, de mest relevante oplysninger og den bedste brugeroplevelse, når du besøger vores websted www.moozelevering.dk (vores “hjemmeside”), indsamler vi oplysninger og data ved hjælp af cookies.

Dette hjælper os (og vores godkendte tredjepartnere) til at give dig en personlig oplevelse, når du besøger vores Websted, og det giver os også mulighed for at forbedre vores service samt sikre, at du nemt kan finde det, du ønsker.

Ejeroplysninger:

Mooze ApS
Stolpedalsparken 119
9000 Aalborg

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, der sendes til din browser og gemmes på din enhed, således at det et websted kan genkende din computer. Der er to typer cookies:

Permanente cookies gemmes som en fil på din computer eller mobile enhed i en nærmere angivet periode, som kan variere fra timer til år. Den periode, hvor de permanente cookies gemmes på din computer, fornys, når du besøger hjemmesiden igen.

Sessionscookies gemmes kun midlertidigt på computeren, når du åbner Webstedet, og forsvinder igen, når du lukker siden, hvilket betyder, at de ikke gemmes permanent på enheden. De fleste virksomheder anvender cookies på deres websteder for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på computeren.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmesiden mere brugervenlig, indsamle anonymiseret statistik, samt til at give dig personlige anbefalinger.

Godkendte tredjeparter vi har samarbejde med, kan endvidere sætte cookies på hjemmesiden også, så de kan levere deres tjenester.

Tredjepartscookies

Vi bruger en række tredjepartscookies som en del af vores hjemmeside. Disse cookies er underlagt de respektive tredjeparter og kontrolleres ikke af Mooze ApS.

Vi har angivet de tredjepartscookies, som vi bruger, hvoraf nogle kan deaktiveres via browserindstillinger, hvorimod du i forbindelse med andre vil være nødt til at besøge de respektive websteder og følge anvisningerne der.
sss

Sådan sletter du cookies.

Du bestemmer selv, om du vil acceptere cookies.

Hvis du gerne vil vide, hvornår din computer modtager en cookie, kan du indstille din browser til at give dig besked om når den modtager cookies.

Det giver dig kontrol over om du ønsker at acceptere eller afvise en cookie.

Din computer kan indstilles til at afvise alle cookies, bemærk at mange hjemmesider dermed ikke vil fungere optimalt.

Besøg aboutcookies.org, hvis du vil vide hvordan.

Det er muligt at fravælge, at din browseraktivitet på websteder registreres af analysecookies.

Læs vores ”privatlivspolitik” nedeunder for at finde ud af, hvordan vi indsamler, bruger og opbevarer dine personoplysninger.

Senest opdateret 6. April 2018.

Privatlivspolitik

Mooze ApS’ privatlivspolitik gælder fra 1. august 2018.

Mooze ApS, Stolpedalsparken 119, 9000 Aalborg er dataansvarlig for dine personoplysninger der indsamles på www.moozelevering.dk

Som dataansvarlig er vi forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, når du besøger vores hjemmeside, og når du afgiver bestillinger og samtykke.

Denne privatlivspolitik informerer om, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, hvorfor oplysningerne indsamles, og hvordan vi bruger dem.

Du kan også læse om hvordan du kan udøve dine rettigheder, når du betror os med dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til denne privatlivspolitik igennem og gøre dig bekendt med indholdet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Ved oprettelse af medlemskab hos Mooze ApS, opretter en konto, foretager en bestilling, afgiver dit samtykke til nyhedsbrev eller følger os på de sociale medier, kan vi indsamle personlige oplysninger om dig.

Personoplysningerne vi indsamler, afhænger af den enkelte situation, men kan bestå af følgende:
Personoplysninger som du aktivt stiller til rådighed for os
Navn, e-mail adresse, telefonnummer og adresse
Betalingsoplysninger
Brugeridentifikation: brugernavn / password (krypteret)
Kontakter du os per mail / SMS / sociale medier gemmes den information.
Brugerinformation som du vælger at stille til rådighed til brug for statistiske formål (anmeldelser, spørgeskemaundersøgelser og lignende)

Brugergenererede personoplysninger
Adfærdsdata baseret på dine bestillinger, adfærd på shoppen, anmeldelser, favoritprodukter.
Enheds- og software information, såsom dit operative systemer, browser type, forbindelseshastighed og internetudbyder.

Vi kan også indsamle yderligere oplysninger om din brug af vores tjenester gennem cookies og andre lignende teknologier. Du kan læse mere om dette i vores cookiepolitik.

HVORFOR INDSAMLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Personoplysninger indsamles med følgende formål:

A) Bestillinger:
For at kunne levere dine gennemførte bestillinger.
For at håndtere betaling for dit medlemskab og bestillinger.
For at give dig overblik over egen købshistorik.
For at informere om ændringer i vores betingelser.
For at kunne foretage undersøgelser og brugertests.
For at levere tilbud, nyheder, information, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os
B) Til legitime formål:
For at analysere på et aggregeret niveau med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester.
For at forbedre vores website og services.
For at kunne identificere brud og holde dine data sikker baseret på logfiler.
For at tilbyde dig nyheder, informationer, produkter eller tjenester, som vi mener, kan være af interesse for dig, herunder skræddersy reklame, så det relaterer sig til dine præferencer.
Til analyse og statistiske formål.
For at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

C) Til markedsføringsformål:
Til at sende dig nyhedsbreve, hvis du har samtykket hertil. Vær venligst opmærksom på, at du på ethvert tidspunkt kan afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke i de modtagne nyhedsbreve og/eller kontakte vores kundeservice.

HVOR BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

De personoplysninger, vi indsamler fra dig, gemmes i diverse systemer. Der er indgået databehandler aftaler med udbydere af alle systemer. Data opbevares enten i EU/EØS, eller under Privacy Shield beskyttelse i USA.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi finder det nødvendigt for at opfylde vores formål, som vi beskrevet. Herefter vil oplysninger slettes og/eller anonymiseres. Vi kontrollerer regelmæssigt, om vi har gemte personoplysninger, som skal slettes.

De personoplysninger vi har anvendes til forskellige formål, og derfor vil der være forskel på hvor længe de opbevares:

Brugerdata:  Dine stamdata, brugernavn, logdata, osv. opbevares indtil konto slettes.

Transaktionsdata: Transaktionsdata er oplysninger om dine bestillinger og slettes efter 5 år.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNIGNER?

Alt kommunikation med Mooze ApS via websitet, e-mail og sociale medier foregår på krypterede forbindelser.
Vi har opsat procedurer til at beskytte mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse og/eller ødelæggelse af dine personoplysninger.

V kan ikke garantere, at vores sikkerhedsforanstaltninger forhindrer ethvert uautoriseret forsøg på at få adgang til, bruge eller offentliggøre personoplysninger, men alle systemer er opsat efter de strengeste sikkerhedskrav.

I tilfælde af brud har vi sikkerheds- og hændelsesplaner som skal sikre korrekt håndtering af eventuelle brud på datasikkerheden, i tilfælde af en fysisk eller teknisk hændelse for at håndtere dette rettidigt og begrænse enhver negativ effekt af en sådan hændelse. Her er vi også underlagt oplysningspligt til datatilsynet og/eller de ramte.

ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

Har du behov for at se eller få berigtiget dine personoplysninger, eller ønsker dem slettet, kan du altid kontakte os.

I de tilfælde hvor vores behandling er baseret på et samtykke, har du desuden altid ret til at trække dette tilbage. Dette kan du f.eks. enten gøre i nyhedsbreve ved at afmelde, eller ved at kontakte os.

Vær opmærksom på, at der efter bekræftelse på sletning af samtykke kan gå op til 24 timer før det er effektueret i alle systemer.

ÆNDRINGER TIL VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Denne politik kan ændres fra tid til anden, og derfor opfordrer vi til, at brugerne gennemgår den løbende.

KONTAKT

Databeskyttelsesansvarlig for Mooze ApS kan kontaktes via e-mail kontakt@moozelevering.dk

Vi tager gerne imod eventuelle spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende vores privatlivspolitik.

Virksomhedsoplysninger:

Navn: Mooze ApS
CVR: 39557193
Adresse: Stolpedalsparken 119, 9000 Aalborg
Mail: kontakt@moozelevering.dk
Tlf. Nr: +45 6047 3229