6 stk. TUBORG RÅ ØKOLOGISK 4,5% 33 cl. (excl. pant)

DKK64,00

Kategori:

Køb nu og modtag 2 Rabatpoint.

Tuborg Rå – Økologisk med meget mere af alting. Tuborg RÅ er øllen fra festivalerne og nyeste skud på stammen i bryggeriets populære sortiment. Tidligere blev denne øl eksklusivt solgt på festivaler, men nu kan den også købes i butikker. Hos Mooze er vi vilde med den og vi anbefaler den som et alternativ til en normal Grøn Tuborg. Samtidig mener vi, at en RÅ går til alle anledninger.

I næsten 150 år har Tuborg været én af danskernes absolutte favoritøl. Tuborg RÅ kommer til verden i 2014 på NorthSide-festivalen. Flere i musikbranchen efterspurgte nemlig en øl som Tuborg RÅ. Tuborg har i mange år haft en tilknytning til det danske musikmiljø, eksempelvis med den populære Grøn Koncert som har eksisteret siden 1983.

Tuborg RÅ er en pilsnerøl som du kender den, dog med den store forskel, at den er ufiltreret og økologisk. Dertil er den brygget af råvarer og ingredienser af den højeste kvalitet. At en øl er ufiltreret betyder ganske enkelt at, øllen er mere naturlig og mindre bearbejdet.

Øllets tekstur er derfor en smule mere uklar – dog uden at dette behøver at være negativt. Man kan nemlig ane rester af malt, gær og humle. Alt i alt betyder fremgangsmåden og de gode råvarer, at Tuborg RÅ er en rigtig lækker øl. Smagen er rig og fuldendt, så du kan med fordel prøve RÅ hvis du ikke allerede har. Hos Mooze har vi mængderabat på pilsnerøl, og det gælder naturligvis også for RÅ. Derfor er øllene billigere jo flere du køber.

Tuborg er dansk kulturarv Tuborg RÅ

Rundt om i mange danske hjem, kan man finde merchandise fra Tuborg. Det tæller blandt andet kunst og billeder, ølkasser mm. Eksempelvis er ‘Den tørstige mand’ af Storm P et ikonisk billede som også hænger på mange værtshuse.

Derudover er Tuborg eksperter i, at lave autentiske og fængende kampagner, som huskes i flere år fremefter. Hvem husker ikke Finn & Jacobs ‘Squash-reklamer’ eller Kurt Thyboes barskole. Sammen med de velsmagende og læskende øl, har de holdt Tuborg relevante i flere årtier.