CULT MOKAI 4,5% 27,5 cl. (excl. pant)

DKK15,00

Kategori:

Køb nu og modtag 1 Rabatpoint.

Cult Mokai – din foretrukne hyldeblomstcider. Siden opstartet i 1998 har Brian Sørensen ønsket at producere velsmagende og læskende drikkevarer med koffein og alkohol til danskerne. Fra sine mange år i nattelivet mente Sørensen, at udbuddet af energiholdige drinks mixere var begrænset. Som bestyrer af Crazy Daisy i Aarhus så han, at mange gæster blev trætte omkring kl. 04 – derfor ønskede han at holde på gæsterne mere, da indtjeningen begyndte at falde ud på morgenen. Han ønskede derfor selv at gøre et indtog på markedet med sit eget produkt, bag disse tanker og visioners blev Cult skabt. Produktlinjen er i årernes løb blevet forøget, men det sker alt sammen med Brian Sørensens oprindende engagement og ungdommelige gåpåmod. Cults første produkt blev ‘Shaker’, som er en energidrik blandet med vodka. Mokai

Danskernes foretrukne cider mokai

I 2009 blev Mokaï født – den hyldeblomstsmagende cider blev en instant succes. Senere gik den hen og blev danskernes foretrukne cider, og det er ikke så underligt. Deres genkendelige hvide- og guldfarvede flaske er i iøjnefaldende overalt de er. Vi synes nemlig, at den er helt suveræn på en varm sommerdag, til forfesten eller i byen. Mokaï har en liflig, frisk og brusende smag af hyldeblomst. Derudover anbefaler Cult selv, Mokaï til velkomstdrinks, caféhygge og strandture. I det hele taget i alle situationer, hvor du har lyst til en lækker cider. Senere har Cult udvidet sortimentet til at omfange en masse andre Mokaï-smage, som du kan finde her. Vi forhandler dog endnu kun den originale med hyldeblomst samt ‘Mokaï Pink Apple’.

Cult brander sig ofte via såkaldte “Cult-piger,” som ofte kan blive spottet i nattelivet, eller til andre arrangementer. Endvidere havde Cult også tidligere sit eget cykelhold, som hjælper unge danske talenter frem. Holdets navn var ‘Cult Energy Pro Cycling’.

Husk at vi hos Mooze har mængderabat på Mokaï, således at du altid får dem til en god pris. Mokai