Tilbud!

GRØN GAJOL GRANATÆBLE VODKASHOT 30% 70 cl.

DKK125,00 DKK99,00

Køb nu og modtag 3 Rabatpoint.

Hele Danmarks lakridspastiller – nu som shots. I 1933 fik Edvard Galle og Hans Jessen en god idé, de ville lave lakridspastiller til danskerne. En modificeret udgave af Galle og Jessens navne blev til Gajol. Først havde de en vision om, at deres pastiller skulle være et lægemiddel lægemiddel til lindring af ondt i halsen – det blev god aldrig til noget. De fandt i stedet ud af, at Gajol ville egne sig bedre som slik. Vi mener dog, at Gajol altid virker lindrede for en øm hals. Gajoler

Vi kender alle Gajoler

Gennem tiden har Gajol opbygget en status som noget af det meste kendte danske slik. I den forbindelse har de benyttet flere slogans som vækker minder og genkendelig for mange. Èt af disse er “Det danske vejr er Gajol-vejr”, som blev anvendt i flere kampagner og sammenhænge. Dette har blandt andet nok været medvirkende til, at gajolpastillerne er en uundværlig ting i mange danskeres tasker og lommer. Pastillerne er især gode når ånden lige trænger til et friskt pust, eller til når der opstår en lille sliktrang i løbet af dagen. Deres lakridspastiller fås i flere smagsvarianter, som varierer i smag og styrke. Derudover er Gajol kendt for, at have filosofiske og livskloge citater på indersiden af æskerne. Gajol er i dag en del af Toms Group, som står bag en masse forskellig slik og chokolade. Gajoler

Granatæble – vores favoritshot

I midten af 00’erne fandt Toms på, at introducere Gajol som shots. Smagsvarianterne som disse shots består af, er tilsvarende til de forskellige pastilvarianter.  ‘Granatæble’ og ‘Blå Gajol’ er nok de mest populære slags- og vi forhandler dem begge. Man blander kvalitetsvodka med Gajols granatæblepastiller. Resultatet er et shot som er delikat og smooth, og har tydelige smagsnuancer af granatæble. Dertil har disse shots ikke en lige så “sprittet” alkoholsmag som mange andre shots. Vi mener derfor, at Gajol Granatæble er et dejligt og velsmagende shot. Nyd den til forfesten eller i rolige hjemlige omgivelser. Gajoler

Vi anbefaler at Gajol altid skænkes afkølet og i afkølede shotsglas. Her puttes shotsglassene i fryseren i to timer før de skal benyttes. Find mere inspiration på Toms hjemmeside.