Tilbud!

GINBERYS ROSÉ GIN 37,5 70 cl.

DKK129,00 DKK99,00

Køb nu og modtag 3 Rabatpoint.

Rosé Gin – en historisk ny trend rose gin

Som navnet antyder er rose gin en bladning af mousserende rosévin og traditionel gin. Det er én af de mest populære og udbredte gin cocktails verden over, og nu kan du købe den på flaske. Rosé gin har sin oprindelse i 1800-tallets England. England var på dette tidspunkt en stor kolonimagt, og havde en enorm flåde af skibe. For at kurere søsyge opfandt man pink gin til de ildereredte søfolk. Søfolkene blev så glade for denne drik, at de også drak den til festlige stunder på land. Om rosé gin virkelig hjælper på søsyge vil vi lade jer om at vurdere, men vi er i hvert fald glade for den. rose gin

Op gennem 10’erne opstod der pludselig en stor efterspørgsel på rosé gin. Man så trenden sprede sig på sociale medier med kvindelige influensers, der fik lyserøde drinks derhjemme og i byen. På den måde, opstod et behov i markedet for drinks rettet mod et kvindeligt segment. Her passer rosé gin perfekt ind, da grundet drinkens lette og friske smag, samt den karakteristiske lyserøde farve. Derfor er rosé gin perfekt til en “girls night out”, dog er drinken så velsmagende, at fyre også bør smage. Til en lyserød gin anbefaler vi en god tonic som eksempelvis Gasco Indian Tonic, får den perfekte cocktail. Hvis du er mere til ‘gin fizz’, er her en opskrift som vi klart kan anbefale.

Lyserød gin skabes i destilleringsprocessen

Ligesom mode er der tendenser der kommer og går. Vi mener dog, at rosé gin er kommet for at blive. Tilblivelsen af denne gin er helt unikt, og den iøjnefaldende lyserøde farve kommer af destilersingsprocessen. Ginberry Rosé Gin er destilleret på en base af rosévin blandet med botanicals og bær. Særligt granatæble og hindbær er gennemgående i denne gin, som giver en uimodståelig frisk smag. Man vil også finde smagen mere frugtig og sødmefuld, sammenlignet med en klar gin.