SCHWEPPES INDIAN TONIC 150 cl. (excl. pant)

DKK22,00

Køb nu og modtag 1 Rabatpoint.

Schweppes Indian Tonic Water – Den bedste til prisen schweppes tilbud

Verdens første tonicvand blev udviklet af schweizeren Johann Jacob Scweppe. I 1783 skabte han sin virksomhed Schweppes med vision at lave kildevand med brus. Faktisk var han første verden som kunne lave lave brus på flaske. En opfindelse der skulle vise sig at blive voldsomt populær verden over i sodavand og øl eksempelvis. Den første Schweppes blev dermed en danskvand og verdens første “soft drink”. Senere tog han til London for at udvikle og udvide sin forretning. Efter at Schweppe flyttede sin forretning til England, blev Schweppes populær og hofleverandør hos Det Britiske Kongehus. Den stærke forbindelse består den dag i dag. Schweppes tilbud

Tonicvand som lægemiddel

I 1870 udviklede Schweppes verdens første tonicvand, den fik navnet ‘Schweppes Indian Tonic’. Tonicvand blev oprindeligt opfundet som et lægemiddel mod malaria, som de britiske koloniherrer fik i Indien. Tonic indeholder stoffet ‘kinin’ som lindrer malariasymptomerne – senere fandt koloniherrerne på at mixe tonicvand med gin. Således blev én af de mest ikoniske drinks født da koloniherrerne bragte drinken med hjem til de britiske øer. I dag er indholdet af kinin i tonicvand langt lavere end dengang. Læs mere om Schweppes historie her.

 

Gin og tonic holder stadig i dag

Hos Mooze elsker vi en god gin og tonic – ja faktisk er det én af vores absolutte favoritdrinks. Vi vil her bringe dig en opskrift, som vil give dig den helt rigtige gin og tonic oplevelse:

1)      ⅓ del god gin (eksempelvis en Herbie Gin) som skænkes i et glas fyldt med isterninger.

2)      Brug to-tre minutter på at omrøre og blande ginen og isterningerne grundigt. Dette skal du gøre for at frembringe det bedste i ginens krydrede urtesmag

3)      Herefter hældes ⅔ dele tonicvand i glasset.

4)      Slutteligt vrides en limeskive over drinken, hvorefter glasset oprøres og limeskiven placeres i toppen og glasset.

5)      Skål!

Husk at vi har drinkspakker med gin og tonic, så du nemt og enkelt kan få lækre drinks til din fest eller arrangement. Du finder drinkspakken her.