SCHWEPPES LEMON 150 cl. (excl. pant)

DKK22,00

Køb nu og modtag 1 Rabatpoint.

Schweppes Lemon – Din foretrukne citronsodavand.

I over 230 år har Schweppes produceret deres Lemon-sodavand. Schweppes har siden begyndelse været fra Schweiz, men er dag udbredt og kendt i hele verden. Virksomheden blev dannet i 1783 af Johann Jacob Scweppe, som havde en vision om at lave frisk schweizisk kildevand med brus. Faktisk blev han opfinderen af brus på flaske, som der fx er i sodavand og øl. Schweppes opfindelse blev en instant succes og blev blandt andet anvendt af lægevidenskaben som en kur mod flere sygdomme. Schweppes Lemon

I 1792 flyttede Schweppe til London for at udbrede og udvikle sin forretning. Det var her at han udviklede de kendte varianter ‘Lemon’ og ‘Tonic water’. Dermed har du her at gøre med en sodavand, som har en del år på bagen. I 2008 blev Schweppes opkøbt af The Coca Cola Company og Dr. Pepper til manges store skuffelse, de mente nemlig at denne handel gik ud over Schweppes traditionsrige historie og traditioner. Schweppes var nemlig det Britiske Kongehus’ foretrukne sodavand i flere generationer.

Den oplagte blander

Som mange andre, er vi hos Mooze helt vilde med drinken gin og lemon. Schweppes Lemon-sodavand har en forfriskende syrlig smag, og som kan nydes alene eller i drinks eller cocktails.  Denne drink er et oplagt alternativ hvis man holder af gin, men ikke gin og tonic. De komplekse sammenblanding af syrlige og sødlige aromaer i Schweppes Lemon, gør sig rigtig godt i en lækker gin. Hvis du vil gøre det ekstra lækkert, kan du lave en god ‘Gin Hass’ til den skal du bruge:

  • Et højt glas med isterninger
  • 4 cl. af din foretrukne gin (vi anbefaler eksempelvis en Hendricks)
  • 10 cl. Schweppes Lemon sodavand
  • 1-2 cl. mangosirup (alt efter hvor sød man ønsker drinken)

Bliv inspireret og find selv flere opskrifter på Schweppes egen hjemmeside.